Blogplanning voor de komende tijd – What’s going on #1

Toen ik net begon met bloggen startte ik mijn posts met ‘heey’, later heb ik dat verwijderd. Deze post wil ik echter toch met een ‘Heey’ beginnen, want ik denk dat ik misschien wel een beetje vergeten ben. Dit komt natuurlijk door mezelf. Ik heb een aantal pogingen ondernomen tot bloggen de laatste maanden, maar het lukte gewoon niet. Steeds probeerde ik het op te pakken, zonder succes. Snapchat-7461526877377732484De laatste 2/3 maanden waren chaotisch voor mij. Eind april was druk, vol boekendingen, alleen lukte het me niet om tijd te maken om ze uit te werken. Mei was de maand van mijn eindexamens en juni was de maand van de feestjes en veel werken. Ik ben namelijk half juni ook nog begonnen met een nieuw zomerbaantje. En zo gingen de dagen toch best wel snel verder. Nu heb ik een planning gemaakt voor de komende tijd en ik zal deze als het nodig is een beetje aanpassen. Lees je mee?

Eind april was YALFest. Becky Albertalli was in Hoofddorp. Ik heb Esther Walraven en Buddy Tegenbosch gezien tijdens een event in Scheltema. Er zijn al twee edities geweest van de leesclub in Apeldoorn. Ik heb mijn eindexamens gehaald. Ik ben achttien jaar geworden. Ik ben naar een leesclub in boekhandel Westerhof geweest in Zwolle. Ik ben naar Barcelona geweest. Ik heb Estelle Maskame ontmoet en geïnterviewd. Ik heb een heel leuk nieuw zomerbaantje (ik maak sushi in een foodhal) en ga zo maar door. Het lastige is, tussen al deze dingen door vond ik het erg moeilijk om tijd te nemen achter mijn computer. Gelukkig is de drukte bijna voorbij en heb ik voor sommige dingen nee leren zeggen, zodat het me allemaal niet TE druk wordt. Hieronder vind je de planning voor de komende tijd.

Iedere dinsdag wil ik een boekrecensie plaatsen,

iedere donderdag wil ik een ‘What’s going on’ plaatsen

en iedere zondag wil ik een ‘Boekenwereld in het licht’ plaatsen.

In de ‘What’s going on’ wil ik schrijven over mijn persoonlijke leven. Dingen die niet perse boekgerelateerd zijn. Ik ga volgend jaar studeren, ik ga op kamers, ik ga waarschijnlijk reisjes maken en natuurlijk veel meer dingen waarover ik jullie wil vertellen.

In ‘Boekenwereld in het licht’ wil ik graag uitgevers, auteurs, boekhandels, bloggers, lezers en leuke boeken in het licht zetten.

De rest van de dagen zal ik vrijblijvend vullen met leuke boekenevents die ik bezocht heb, verslagen van mijn maandelijkse leesclub, leuke boeken die uitkomen en nog veel meer!

Ik hoop jullie gauw weer te zien.

Liefs Milou

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *