Een week (eindexamen)’vakantie’…

P1010853Mijn diploma uitreiking, verjaardag/slaagfeestje, walibi, de zwem4daagse en de maandelijkse leesclub in Apeldoorn. O en een superlekkere reep chocolade ♥. 

Ik moet me inhouden niet nog een hap te nemen van de Tony’s Chocolonely reep die naast me ligt. (Mam als je dit leest, er is geen chocola in mijn kamer, niet gaan zoeken). Normaal eet ik amper zoetigheid, maar ik heb de reep gekregen op mijn verjaardag/slaagfeestje en het is Tony Chocolonely, dus ja die wil ik wel. Ondanks dat ik examenvakantie heb, heb ik jammer genoeg nog niet echt een vakantiegevoel. Komt denk ik door de drukte en het weer.

Eerst was mijn diploma uitreiking, na 6 jaar ben ik eindelijk klaar op de middelbare school. Ik hou niet zo van dat soort dingen, maar gelukkig kwam Jawayriya naar mijn uitreiking. Nu ik een handtekening onder mijn diploma gezet heb en mijn boeken en sleutel ingeleverd heb, hoef ik nooit meer naar de middelbare school.

P1010848Zaterdag was mijn verjaardag/slaagfeestje en het was echt superleuk en vooral heel gezellig. Ik ben zo blij met de mensen die gekomen zijn. Esmeé, Jawayriya, Suze en ik hadden de hele tuin versierd en hapjes en drankjes gemaakt. Ook heb ik een notitieboekje gekocht om iedereen iets in te laten schrijven. Het is zo lief allemaal wat er in staat<3. Verder was ik ontzettend bang dat er niet genoeg eten zou zijn, maar op de foto staat nog niet eens al het eten. (En er lagen nog borrelhapjes en kippenpootjes in de vriezer). Echt bedankt allemaal.

Zondag ging ik naar Walibi, het was heel erg warm die dag, maar de drukte viel mee. De nieuwe achtbaan in Walibi is echt gaaf. En Splashbattle is ook leuk, je wordt alleen erg nat.

Maandag tot donderdag/vrijdag doe ik mee met de zwem4daagse, eigenlijk omdat je een gratis bioscoopkaartje voor Finding Dory krijgt. Gelukkig hou ik wel van zwemmen, al doe ik er blijkbaar ontzettend langzaam over. Just keep swimming!

En vandaag is alweer de derde editie van de maandelijkse leesclub die ik in de Nawijn & Polak in Apeldoorn organiseer. Dit keer gaan we Alles wat je lief is – Nicola Yoon bespreken, later daar meer over!

Verder heb ik nog rondgerend door het dorp met mijn mobiel (mensen die je niet eens kennen vragen al of het lukt met vangen), mijn buurvrouw geholpen met een website, mijn Chinese vriendin die klaar is met haar uitwisselingsreis uitgezwaaid en nog zoveel meer.

Oh en de chocoladereep is op!

Liefs Milou

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 2 =