Happy new year!

 

Een heel klein ‘dankbaar’ berichtje voor jullie! ♥

Ik ben deze blog begonnen voor mezelf! Ik hou van lezen en boeken en er zijn veel boekboggers, dus ik dacht laat ik ook een poging wagen. Ik ben er sinds ik blog achtergekomen dat ik schrijven wel heel erg leuk vind. Ik vind het ook gaaf dat ik zie dat er mensen zijn die daadwerkelijk mijn posts lezen! Heel erg bedankt jullie! 2015 was een superleuk jaar en er zijn echt veel gave dingen gebeurd, maar zeker ook wat mindere dingen! Echt een heel groot aantal mensen heeft me ‘onbewust’ daarmee geholpen en ik ben die mensen echt heel dankbaar! Ik ben echt heel erg blij dat mijn leven een nieuwe wending gekregen heeft en 2016 gaat een superjaar worden!

Happy new year!

Liefs Milou

You may also like

6 reacties

  1. Ik hoop ook dat 2016 een super jaar voor je gaat worden. Er staat een hoop te gebeuren en ik hoop dat je een geweldig studentenleven in Wageningen gaat krijgen met veel lieve mensen om je heen. Verder hoop ik dat je regelmatig met veel plezier naar huis zult blijven komen. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − zes =