Ik heb Ransom Riggs & Tahereh Mafi ontmoet in Hasselt ♥

Donderdag ben ik helemaal naar België gegaan naar het Ransom Riggs event georganiseerd door uitgeverij Clavis. Eerst zou ik vanuit Deventer naar Rotterdam gaan om daar mee te kunnen in de auto, maar ik miste de trein op minder dan een minuut. Na even denken ging ik uiteindelijk naar Breda en werd ik daar opgepikt door mijn vriendinnnen. Gelukkig, want het was echt een geweldige avond. Ik heb Ransom Riggs ontmoet en zijn vrouw Tahereh Mafi. En ik ben zo blij als ik aan die avond terug denk. Ik heb superveel leuke foto’s en mijn boeken zijn gesigneerd. Voor het uitgebreide verslag en meer foto’s kun je natuurlijk verder lezen.

Ransom Riggs (3)Toen ik zag dat er een event was in Hasselt zocht ik eerst even op waar Hasselt lag. slik Hoe kom ik nou weer in Hasselt?! Gelukkig gingen een aantal vriendinnen van mij ook, en kon ik met ze mee. Zoals je waarschijnlijk al gelezen hebt, was het nog een heel gedoe. Uiteindelijk zijn we op tijd aangekomen bij de Vlaamse locatie van uitgeverij Clavis, en die is echt prachtig. De hele avond was er van alles te doen, je kon foto’s laten maken, cocktails bestellen, je make-up en haar laten doen, boeken kopen, er was live-muziek en je kon vragen voor de auteurs opschrijven.

Ransom Riggs (4)Het interview met Ransom Riggs was erg leuk! Ransom Riggs is bekend van de bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine en daar wordt zelfs een film van gemaakt. Helaas is het mij nog niet gelukt om al zijn boeken uit te lezen, maar dat ga ik zeker nog doen. Na het interview heb ik mijn boeken laten signeren door Ransom en natuurlijk een foto! Ook heb ik gepraat met Tahereh Mafi, zij heeft mijn boeken gesigneerd en natuurlijk weer een foto. De boeken van Tahereh zijn één van de eerste Young Adult boeken die ik gelezen heb en door die boeken ben ik o.a. bij Blossom Books terecht gekomen en heb ik zoveel boekenvrienden gemaakt. Ik had nooit verwacht dat ik haar zou ontmoeten, omdat ze al een keer in Nederland is geweest, dus dat was extra speciaal voor mij. Natuurlijk is het event voor Ransom, maar dat wilde ik heel graag even vertellen. Ransom en Tahereh zijn allebei ontzettend lief. Na het signeren was er nog tijd om vragen vanuit het publiek te stellen. Ransom Riggs (2)Ransom Riggs (6)

Wat ik ook erg leuk vond, is dat het ‘soort van’ gastenboek van het trouwfeestje voor Ransom Riggs en Tahereh Mafi georganiseerd door Clavis en Blossom Books daar lag. Ik was daar in 2013 bij en het was erg leuk om te zien. Op de een of andere manier is het nooit verstuurd, dus nu was het de ideale gelegenheid om het alsnog te geven. Clavis wilde het boek extra aanvullen, alleen stond er niemand bij de polaroid camera. Vol enthousiasme heb ik gezegd dat ik dat wel wilde doen, en zo liep ik ook nog 30/45 minuten van iedereen polaroids te maken. Uiteindelijk was de avond jammer genoeg voorbij, maar gelukkig kregen we een supertoffe goodiebag. Uiteindelijk ging ik na de lange terugreis bij mijn vriendin slapen. Ze heeft trouwens opnames voor haar vlog waarin Ransom en Tahereh iets zeggen, ik vind dat is zo cool! Ze blogt op www.superjoellegirl.nl.

Ik heb echt een supertoffe avond gehad en de hele reis naar Hasselt was het zeker waard!

Kennen jullie Ransom en Tahereh al?

Liefs Milou

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =