Mijn eerste vlog – Bookhaul maart/april 2016

Ik heb de laatste tijd best veel boeken verzameld die ik graag wil lezen, dus waarom maak ik er geen vlog over dacht ik. Nou hier is mijn eerste filmpje. Ik vind het filmpje zelf lichtelijk gênant, maar ach het is de eerste keer. Ik wist trouwens niet dat vlogs opnemen zo lastig is, want ja dan besluit je hond om er door heen te blaffen, of gaat er een toeter van een auto af. En dan heb ik het nog niet eens over versprekingen enzo. Uiteindelijk is het een soort van gelukt, dus ik hoop dat jullie het leuk vonden en wie weet maak ik misschien nog wel meer vlogs.

Zie hier mijn eerste boekenvlog:

De boeken die ik behandel zijn:

De hemel begint bij je voeten – Jandy Nelson
Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld – Becky Albertalli
Een bijzonder jaar – Lori Nelson Spielman
Onder de ketchupwolken – Annabel Pitcher
Oog om oog – Buddy Tegenbosch
De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine – Ransom Riggs
Nooit meer te druk – Tony Crabbe
Alles wat je lief is – Nicola Yoon
De afstand tussen jou en mij – Marina Gessner
Liefdesbrieven aan de sterren – Ava Dellaira
Anna en de french kiss – Stephanie Perkins
Fallen – Lauren Kate
Divergent – Veronica Roth
Het boek van Tess – Miriam Bruijstens
Het tweede boek van Tess – Miriam Bruijstens
De gedichten van Tess – Miriam Bruijstens

Ik hoop dat jullie mijn eerste vlog leuk vonden en me vergeven voor het slechte licht.

Liefs Milou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 1 =