Over mij

Heey,13548826_791068821029966_111189391_o

Leuk om je hier te zien. Ik zal mezelf even voorstellen, Ik ben Milou Visser en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer nu al bijna anderhalf jaar bedrijfs- en consumentenwetenschappen aan de Wageningen universiteit. Op deze blog wil ik je graag een kijkje geven in mijn volle studentenleven, waarbij ik een bestuursjaar doe, in commissies zit, en vergeet natuurlijk het studeren niet haha.

Ook kun je hier lezen over mijn passie met boeken. Al van jongs af aan lees ik boeken, ik ging altijd naar de bieb en kwam met stapels terug. In de tweede klas ben ik het Young-Adult genre ingerold en ik ben er nooit meer weggegaan. In 2014 ben ik zelfs Blossom Books ambassadeur geweest en ik help de uitgeverij ook ieder jaar op de Deventer boekenmarkt.

Ik ben een ondernemend persoon en ik hou van boeken, koken en bakken, schilderen, tekenen, films en series kijken, creatief doen, met vrienden afspreken, spelletjes spelen, cocktails, mijn hond, en nog zo veel meer.

Deze site is mijn kleine stukje internet, waar ik jullie op de hoogte wil houden van dingen die er in mijn leven gebeuren. Iedere woensdag kun je een boekrecensie van me verwachten en iedere zondag een terugblik op mijn studentenleven. Natuurlijk kunnen er ook andere posts en vlogs verschijnen. Hou hiervoor Facebook in de gaten.

Natuurlijk leer je me beter kennen als je meer posts en vlogs leest, ik hoop je gauw weer te zien.

Groetjes ♥ Milou

Laat vooral comments achter, en voor vragen of opmerkingen mag je altijd mailen.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + 18 =