Over mij

Heey,13548826_791068821029966_111189391_o

Leuk om je hier te zien. Ik zal mezelf even voorstellen, Ik ben Milou en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer nu al 2,5 jaar bedrijfs- en consumentenwetenschappen aan de Wageningen universiteit. en momenteel verblijf ik 5 maanden in Spanje voor mijn minor. Op deze blog wil ik je graag een kijkje geven in mijn volle studentenleven, waarbij ik een bestuursjaar heb gedaan bij de Internationale studentenvereniging, een bestuur gedaan heb bij de paardrijvereniging, in commissies zat zoals de foodcie, en vergeet natuurlijk het studeren niet. Je kan in je studietijd naar het buitenland, wat ik bijvoorbeeld nu doe in Spanje.

Ook kun je hier lezen over mijn passie met boeken. Al van jongs af aan lees ik boeken, ik ging altijd naar de bieb en kwam met stapels terug. In de tweede klas ben ik het Young-Adult genre ingerold en ik ben er nooit meer weggegaan. In 2014 ben ik zelfs Blossom Books ambassadeur geweest en ik help de uitgeverij ook ieder jaar op de Deventer boekenmarkt.

Deze site is mijn kleine stukje internet, waar ik jullie op de hoogte wil houden van dingen die er in mijn leven gebeuren.

Ik hoop je gauw weer te zien.

Groetjes ♥ Milou

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + vijftien =