Primark shoplog December 2015

Iedereen kent de Primark wel. Mijn moeder, zusje en ik gaan altijd 1 keer in de zoveel tijd shoppen bij een Primark, superleuk en gezellig! Ik vind het zelf altijd erg leuk om andermans aankopen te zien, dus ik dacht laat ik mijn aankopen ook delen! Ik ben bij de Primark in Enschede geweest en ook nog langs de Jamin’. Ik ben zelfs helemaal zelf naar Enschede gereden, met mijn net nieuwe rijbewijs. Enschede is een erg leuke stad en ik vind het jammer dat ik niet meer tijd had om daar te shoppen!Schoenen Primark

We gingen als eerste een broodje halen bij de Hema, je kunt daar echt superlekkere broodjes halen! Mijn favoriet is het mozzerella-tomaat broodje. Daarna vervolgden wij onze tocht naar de Primark, maar eerst kwamen we langs een jamin’ en het is altijd leuk om al dat snoep te zien!

Ik kocht de superbekende Japanse Pocky, die erg lekker was en wat Popit lolly’s, die Esmée mij ooit aanraadde. Ik heb alle smaken al uitgeprobeerd en ze zijn erg lekker! Ik zag nog een reuze gummybear voor 23 euro (die heb ik wel laten hangen 😉 ) en mijn zusje kocht speciale M&M’s en Jawbreakers, beide vond ik zelf een beetje teleurstellend.

Daarna gingen we naar de Primark, het was er wel druk, maar we hoefden niet lang te wachten voor de kleedkamers gelukkig! Dit keer heb ik niet zoveel shirtjes gekocht, maar ik had hoognodig nieuwe broeken nodig, dus heb ik er maar meteen 4 gekocht (legergroen, blauw met een printje, grijs en lichtblauw). Ook kon ik wel een paar nieuwe schoenen gebruiken, want mijn zwarte schoenen waren helemaal afgetrapt, en die andere zien er zo lief uit, dus die moest ik ook kopen! Het t-shirt met de quote ‘dreams are my reality’ past erg goed bij mij, want ik droom altijd. Daarom ook mijn blognaam, waar ik nog een post over ga schrijven! De twee shirtjes met vlindertjes vind ik supergaaf en kan ik leuk combineren met een broek of mijn zwarte lievelingsrokje en verder heb ik nog een Hungergames t-shirt gekocht! Ik ben en blijf een fangirl natuurlijk!

Ik kocht ook nog een supergaaf zwart tuinjurkje, alleen vind ik hem er persoonlijk op de foto niet zo leuk uitzien! Maar ik heb hem vandaag aangehad en mensen zeiden dat hij leuk stond. Verder kocht ik nog een handdoek die je met klittenband als een jurkje dicht kan maken, superhandig, zakt je handdoek ook niet altijd af. En als laatste heb ik nog kledingrollers gekocht, omdat ik vaak donkere kleding draag en pluisjes zijn nou eenmaal niet zo mooi. Verder heb ik nog een panty gekocht met een hartjespatroon, een zwart sportbroekje (voor die vele pogingen), nog wat normale panty’s en sokken.

Als afsluiter van de dag gingen we nog iets drinken bij La Place, ik heb een heerlijke smoothie gehad. Dit kaartje lag er ook nog (doet me denken aan Pokémon ‘I choose you’). Het was een superleuke dag en ik ben erg blij met mijn aankopen!

Kopen jullie vaak dingen bij de Primark?

Liefs Milou

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + dertien =