Redenen waarom ik zin heb in 2016!

Ik ben deze blog begonnen voor de fun, gewoon omdat ik het leuk vind om te schrijven over van alles. Momenteel probeer ik iedere zondag iets te plaatsen, alleen voor vandaag heb ik ‘nog’ niets (ik wilde graag iets boek gerelateerd posten, want daar is deze blog o.a. voor bedoeld). Volgende week komt die post. Ik ga een recensie schrijven over het boek ‘Ik geef je de zon’ van Jandy Nelson. Maar voor vandaag heb ik bedacht dat ik mezelf wel kan introduceren, want dat heb ik nog niet echt gedaan. Ook ga ik wat plannen voor de blog in 2016 met jullie delen! Ik heb echt zin in 2016 en het gaat zo’n leuk jaar worden!

Ik ben dus Milou. Ik ben 17 jaar en zit in de 6e klas van het gymnasium. Ik hou van lezen en boeken natuurlijk! Ook hou ik van shoppen, series, sushi, slapen en van Disney! Het is best lastig om over jezelf te vertellen, jullie mogen altijd vragen stellen aan mij, ik hou van vragen! :p Ik kan jullie wel 10 random facts vertellen over mezelf, misschien krijgen jullie dan een beter beeld.

 • Ik zing of neurie altijd tijdens het tandenpoetsen.
 • Ik hou meer van fruit en groente dan van snoep.
 • Ik ben 3 x in Londen geweest, 1 x in Rome, 1 x in Berlijn, 2 x in Parijs, 2x in Beijing,  1 x in Shanghai.
 • Ik leer Grieks op de middelbare school en ik vind het best leuk.
 • Ik val heel vaak bijna van de trap en 1 x echt en toen best wel hard :(.
 • Ik ben dol of Dory uit Finding Nemo (yaay Finding Dory).
 • Ik hou van kip, heel erg veel (om te eten)!
 • Ik draag heel vaak rokjes en jurkjes.
 • Ik droom bijna iedere nacht (oeh Silber).
 • Ik ben best wel vergeetachtig en heb overal lijstjes.

Simon-blauwNu ik hier klaar mee ben ga ik het hebben over de leukere dingen. Mijn plannen voor 2016 en mijn blog. Ik wil een aantal winacties gaan houden, ik weet nog niet precies hoe, maar ik wil sws wat boeken gaan verloten en andere leuke boek gerelateerde dingen, ik zie wel hoe dat gaat lopen. Verder wil ik een aantal uitkomende boeken gaan recenseren bijv. ‘Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld’ van Becky Albertalli. Waar ik heel erg naar uit kijk! Ik wil wat recepten gaan plaatsen en voor de rest persoonlijke posts over van alles in mijn leven. Daarnaast zie ik wel wat er op mijn pad gaat komen!

Hier is mijn laatste lijstje ;). De plannen die ik heb voor 2016 (zie ook To-do list 2016).

 • Releaseparty van ‘Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld’ van Becky Albertalli.
 • YALFEST georganiseerd door Best of YA books en Blossom Books.
 • Eindexamens halen.
 • Chinees examen doen (HSK 1 & 2).
 • Naar Londen gaan.
 • Deventer boekenmarkt.
 • Beginnen aan mijn nieuwe studie.
 • Best of YA event.
 • Finding Dory komt uit! ♥
 • Heel veel boeken lezen!
 • En nog zo veel meer!

Fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuw jaar.

Liefs Milou

You may also like

2 reacties

 1. Ik heb ook onwijs veel zin in Best of YA-event (nu al haha) en Yalfest! Wanneer ga je naar Londen? Ik ga morgenavond een dagje er naartoe en hoop er in de zomer naartoe te gaan tijdens YALC 🙂 Het Simon-boek heb ik laatst gekocht in het Engels en ik wil hem binnenkort gaan lezen! Ik had het eerste hoofdstuk gelezen in de trein en ik las een Harry Potter referentie dus volgens mij ga ik het boek wel leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − een =