Soms sta je zomaar in de Stentor!

Ik ben altijd wel bezig met dingen, zo wilde ik graag een eigen leesclub organiseren, dat lijkt me namelijk erg tof! De Nawijn & Polak in Apeldoorn wilde wel meewerken! Ik twitterde er enthousiast op los en dat was zelfs een journaliste van de Stentor opgevallen. Of ik tijd had om geïnterviewd te worden over mijn boekenliefde! Ja natuurlijk, dus daarom sta ik vandaag in de Stentor regio Apeldoorn/Deventer. Voor mijn hele verslag en het artikel in de krant lees gerust verder!Artikel krant Milou Visser - kopie

Toen ik met een vriend in Apeldoorn rondliep en de Nawijn & Polak zag, ging ik daar naar binnen, ik ben dol op boekenwinkels. Ik raakte aan de praat met Moniek, die zelf ook dol is op Young Adult boeken. Ik werd helemaal enthousiast over boeken en zo ook over de ARC van ‘Ik geef je de zon’ die daar in de kast stond, ik kreeg hem zelfs mee.

Ik zocht eigenlijk al een tijdje naar een boekenwinkel om een leesclub mee te organiseren, maar ik kon geen geschikte winkel vinden. Moniek was zo aardig en enthousiast dat ik haar mijn idee vertelde en ze ging akkoord. Ik verstuurde die avond meteen een mailtje.

Een tijdje lang was het plan weer stil gaan liggen door drukte aan beide kanten, tot ik in mijn mail keek en een berichtje had ontvangen van een journaliste van de Stentor. Ik was opgevallen door Twitter en ze wilde graag meer weten over mijn leesclub, mijn enthousiasme voor boeken en alle andere dingen die te maken hadden met boeken en lezen. Enige probleem… de boekenclub was nog maar een ideetje.

Ik heb snel de journaliste gebeld dat ik het supertof vond, en Moniek gebeld, dat de boekenclub er nu wel echt moest komen. Ineens kwam mijn hele idee in een stroomversnelling. De volgende dag werd ik geïnterviewd in de Nawijn & Polak en er kwam zelfs een fotograaf mee. De journaliste Natalie Polman was heel erg aardig en ik vond het erg gezellig. Dit is het artikel geworden en ik ben er erg blij mee!

Zelfs radio Deventer heeft het stukje gezien en nu word ik zaterdag geïnterviewd voor een jongerenprogramma ‘On air’ wat iedere woensdagmiddag uitgezonden wordt tussen 16.00 en 17.00. Best grappig allemaal wat er kan gebeuren als je van lezen houdt.

Liefs Milou

PS: ik hou jullie op de hoogte over de leesclub in Apeldoorn! De eerste keer gaan we waarschijnlijk Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld bespreken.Artikel krant Milou Visser

 

 

You may also like

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vier =