Tag: 100 vragen die niemand ooit aan je stelt #1

Ik keek vanmiddag op Twitter en zag daar een post van Lieke Make it personal en dacht ‘Leuk laat ik die eens gaan lezen’. Het was een tag en ik vind het altijd leuk om te zien wie elkaar tagt. Tot mijn grote verbazing was ik getagd, superbedankt Lieke! Dit is de eerste keer dat ik getagd ben, dus ik kon niet stoppen met glimlachen in onze veelste stille klas (het is bijna toetsweek). Ik ga net als Lieke de eerste 50 vragen beantwoorden en volgende week de rest, want 100 is veel, heb ik net gemerkt. En hierna ga ik gauw leren voor geschiedenis, want morgen heb ik een toets :(.

1.   Slaap je met je raam open of dicht?
Dicht, overdag staat mijn raam vaak open voor frisse lucht, maar ik ben veelste bang dat iemand me ontvoert omdat mijn raam open staat. In de zomer staat hij soms wel open. (Soms!)
2.   Neem jij de shampoo/conditioner flesjes uit een hotel mee?
Ik deed het eerder wel, nu zou ik het niet meer doen (tenzij het hele fijne shampoo/conditioner is). Thuis gebruik je toch je eigen shampoo/conditioner en dan ligt het weer 10 jaar in een of ander laatje
3.   Slaap jij met je dekbed ingestopt of niet?
Aan het voeteneind? Nee ik vind dat niet fijn, ik lig wel helemaal ingepakt onder de dekens, lekker warm.
4.   Heb je ooit een verkeersbord gestolen?
Wat is dit voor een vraag? XD Ja ik steel altijd verkeersborden! Niet onder mijn bed kijken.
5.   Gebruik jij post-it notes?
Ja ontzettend veel, echt wel 15 op een dag. Ik heb ze op mijn bureau staan en ik schrijf alles op post-it notes, ik zou niet zonder ze kunnen.
6.   Knip jij kortingbonnen uit zonder ze ooit te gebruiken?
Ja, want korting! Al kijk ik wel of ik interesse heb, ik heb geen kortingsbonnen voor grasmaaiers in mijn portemonnee.
7.   Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Eerlijk gezegd liever die beer, niet dat ik dat zou overleven. Ik werd ooit achtervolgd door een zwerm vliegende, zoemende insecten en dat was verschrikkelijk, er kwam er zelfs één vast te zitten in mijn haar.
8.   Heb je sproeten?
Nee 😛
9.   Lach je altijd op foto’s?
Hmm ja, als mensen foto’s maken lach ik bijna altijd met mijn mond open of op zijn minst een glimlach.
10. Wat is je grootste ergernis bij mensen?
Ik zou het zo niet kunnen opnoemen, maar iets wat ik verschrikkelijk vind is misplaatste arrogantie. Zelfkennis is goed en vind ik heel erg belangrijk, maar sommige mensen denken echt dat ze meer zijn dan anderen.
11. Tel je de stappen die je maakt als je loopt?
Soms, maar gelukkig niet dwangmatig.
12. Heb je ooit geplast in de bosjes?
Vast wel, toen ik heel klein was en we op de snelweg reden.
13. En gepoept?
Nee dat niet, ik zou dat ook echt niet kunnen.
14. Dans je wel eens terwijl er geen muziek op staat?
Jaaaa ik dans echt heel vaak uit het niets, vooral als ik vrolijk ben.
15.  Bijt je op je pen?
Ja, soms wel, als ik aan het leren ben of met iets bezig ben.
16.  Kun je zeilen?
Nee, naja nog nooit gedaan.
17. Hoe groot is jouw bed?
Ik heb een eenpersoonsbed en ik pas erin 😛 Ik ben te lui om het op te meten (en ik denk niet dat iemand zegt ‘Ik moet persé weten hoe groot jouw bed is!’).
18. Wat is je favoriete liedje deze week?
Hmmm ik vind het liedje Psycho van Muse leuk! Die heb ik deze week wel vaak geluisterd. Ik heb niet echt favoriete liedjes van de week XD, mijn muzieksmaak is nogal bijzonder, laten we het daarop houden.
19. Mannen die roze dragen?
Dit is een onduidelijke vraag! 🙁 Ik vind het helemaal oké, bij sommige staat het wel beter dan bij andere, maar dat is persoonlijk.
20. Kijk je nog steeds tekenfilms?
Ja Disney en al die films die ik kijk met mijn oppaskindjes (beste smoes ooit).
21. Wat is je minst favoriete film?
Ik heb denk ik geen minst favoriete film, ik moet hier echt veelste lang over nadenken… Misschien kom ik hier later nog op terug. 😛
22. Waar zou jij je schat begraven als je er een zou hebben?
Mwuhahah, dat willen jullie wel weten he.
23.Wat drink je bij je avondeten?
Water of ranja of sap, liefste geen prik.
24. In wat voor saus dip jij je kipnugget?
barbecuesaus, Mac Donalds saus en chilisaus.
25. Wat is je favoriete eten?
Favoriete eten ha, ik denk dat zelfs mensen die mij niet supergoed kennen, weten dat ik dol ben op heel veel soorten eten en koken. Burrito’s staan in mijn top 100 en sushi (woop woop sushi), en KIP en uhm dit is geen leuke vraag! 🙁
26.Welke film kun je keer op keer kijken en word je nooit zat?
De meeste Disneyfilms, dan zing ik mee en lach ik al voordat de grappige stukjes begonnen zijn. En verder een echt goede film? Hmm, ik vind alle films leuk en ik ben slecht in dingen onthouden, daarom al die post-it notes. 😛
27. Wie is de laatste persoon die je een kus hebt gegeven?
Dus wanneer begint dementie ook alweer? ;d
28. Ben je ook een scoutingmeisje geweest?
Vroeger zat ik op scouting, ik weet echt niet waarom. Ik vind mezelf geen scoutingmeisje.
30.Wanneer heb je voor het laatst een brief geschreven?
Ik ben dol op brieven en schrijven, dus niet zo lang geleden! Als je een random brief wil, stuur mij een mail met je adres! ♥
31. Kan jij de olie van je auto vervangen?
Huh, of ik kan tanken? Ja dat kan ik, al ging ik bijna over mijn nek van de lucht.
32. Heb je ooit een boete voor te hard rijden gehad?
Hihi nog niet…Ik rijd denk ik wel een beetje hard. XD
33. Ooit zonder benzine gezeten?
Nee al stond de teller wel bijna bij de E, maar mijn mam zei dat hij nog vol genoeg zat!
34. Favoriete broodje?
Broodje kip hé Joost? En broodje mozzerella van de Hema ♥ en en stokbrood met filet american en broodjes gezond en subway broodjes en en.
35. Het lekkerste ontbijt?
Fruit, broodjes, yoghurt, sap en tijd. Tijd maakt een ontbijt veel leuker, ik heb alleen nooit tijd.
36. Hoe laat ga je naar bed?
Verschilt van 21.00 tot 23.30 of zelfs later. Ik ga gewoon naar bed als ik zin heb en soms lees ik nog wat of kijk ik een serie.
37. Ben je lui?
Ja en nee, ik ben vaak moe en dan word ik sloom. Maar als ik ergens voor ga, ga ik er ook volledig voor en ik pak wel snel dingen op loop even naar de bieb of gooi iets in de prullenbak.
38. Hoe ging je verkleed tijdens carnaval als klein kind?
Ik kan me herinneren, ik had ooit mijn bikini over witte kleren aangedaan en een duikbril op… Gênant, maar ook als heks en prinses. Ik ben er wel snel mee gestopt.
39. Wat is je chinese sterrenbeeld?
Tijger!
40. Hoeveel talen spreek je?
Nederlands, Engels, Duits. Nou ja ik leer Engels en Duits op school en ik leer ook Chinees, maar dat kan ik echt niet spreken en ik leerde Frans. Oja en ik leerde Latijn en Grieks, maar dat zijn geen spreekbare talen.
41. Heb je een tijdschrift abonnement?
Nee, vroeger was ik geabonneerd op de Girlz en HOI en uhm nog meer, waarom ben ik zo vergeetachtig. Ik vind tijdschriften wel leuk!
42. Wie zijn beter? Ajax of Feyenoord.
Voetbal… Ik vind voetbal leuk, maar ik volg er niets van.
43. Ben je koppig?
Hmm ja en nee. Sommige mensen zijn verschrikkelijk eigenwijs en als ze denken dat ze gelijk hebben, ook al hebben ze het niet, en ze blijven doorgaan?! Nee zo ben ik niet, maar als ik iets bereiken wil, dan ga ik daar ook echt voor.
44. Wie is beter, Tyra of Oprah?
Tyra hmm, sorry ik leef onder een steen. Ik kies Oprah ook al weet ik daar ook niets van af. Ik blijf maar gewoon onpartijdig.
45. Kijk je naar soaps?
Soms als mijn moeder kijkt, kijk ik mee en ik keek Degrassi High School telt dat als soap? Wat zijn soaps eigenlijk precies?
46. Heb je hoogtevrees?
Soms, achtbanen bijv. niet dan zit je vast, maar een doorzichtig platform hoog in de lucht? No thanks.
47. Zing je in de auto?
Ik zing altijd overal, dus ja ook in de auto. Haha dat moment dat mijn vrienden gek werden van mijn kerstliedjes in de zomer.. XD
48. Zing je in de douche?
yess I do. ♥ Ik zing dus overal en nergens.
49. Dans je in de auto?
Ik trek wel rare gezichten achter het stuur en als ik druk ben kan ik best beweeglijk zijn. Met rijles trok ik het meest rare gezichten vooral als er iets gebeurde, als ik bijv. over een rotonde reed, ik lachte dan ook om mezelf (van binnen dan XD).
50. Ooit een pistool gebruikt?
Waterpistolen voor de win, ik had een miniwaterpistool. Waar is die gebleven! *zoekt waterpistool op*

Pfff ik wilde eerst voor de 100 gaan, maar deze 50 vragen waren al veel. Volgende week woensdag de rest! c: Woehoe nu komt het moment dat ik mensen mag taggen! O: Ik tag hierbij Joost van Nerdy geeky fanboy, Katja van That blonde woman, Eline All the feels en Audrey van Confession of a booknerd. (Kijk maar of jullie de tag over willen nemen). Volgende keer tag ik wel weer wat mensen! ♥

Liefs Milou

You may also like

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 14 =