Tien redenen waarom jij de ‘vernieuwde’ Soulmates-serie moet lezen + winactie

Ken jij de Soulmates-serie al? Het zijn superleuke boeken geschreven door Joss Stirling. In het Nederlands zijn er tot nu toe 3 boeken uitgegeven door Blossom Books. Joss heeft nog meer boeken geschreven voor Soulmates. Het enige probleem… Als Blossom Books deze boeken ook uit zou geven, gaan zij verlies draaien op die boeken en dan kunnen ze op lange termijn nooit meer boeken uitgeven :(. Het rare is dat Joss een hele trouwe en grote fanbase heeft en er wel vraag is naar deze boeken. Er was zelfs een petitie gestart om de nieuwe boeken ook vertaald te krijgen. Toch is die fanbase nog niet groot genoeg.  Dus nu heeft Blossom Books er voor gekozen om  nieuwe omslagen te maken en een read-a-long te organiseren om zoveel mogelijk nieuwe lezers te krijgen. Wie weet lukt het dan om de nieuwe boeken ook uit te geven. Dit is het artikel van Blossom Books over #Soulmatesisback. Ben je nog niet overtuigd genoeg? Ik geef je 10 redenen waarom je de boeken moet lezen (en kopen). Ook geef ik nog deel 1 ‘Het verhaal van Sky’ weg.De Soulmates-serie is dark romance. Veel actie en lots of kissing dus. In de serie staan Savants centraal: mensen met bijzondere mentale gaven. Als Savant kun je eigenlijk niet gelukkig zijn zonder je soulmate, en je doel is dan ook om die te vinden. In de Soulmates-serie maak je kennis met de Benedict-broers, die allemaal Savant zijn en dus allemaal op zoek naar hun soulmate.

 1. Het zijn gewoon hele leuke, lieve verhalen om te lezen. Lekker in de tuin of op het strand nu de zomer er aankomt. Ook zijn de boeken niet al te lastig om te lezen of ontzettend dik. Dat is handig als je TBR-list al helemaal volstaat met boeken.
 2. Het is heel gezellig om mee te doen aan een read-a-long. Samen met andere booklovers dezelfde boeken lezen. Challenges uitvoeren en delen. Lees mee met de hashtag #Soulmatesisback. Dit is de link naar de Soulmates read-a-long.
 3. Je helpt heel veel mensen die hopen dat deel 4 en 5 ook vertaald worden!
 4. Het hele idee van Soulmates vind ik zo schattig. Nu ik de flapteksten van de boeken weer teruglees, word ik al helemaal blij.
 5. Nadat je deel 1 uit hebt kun je gelijk verder in deel 2 en deel 3 en nog een aantal korte verhalen. Je hoeft niet lang wachten op een vervolg, en als je nou heel snel leest kun je ook altijd nog Storm & Stone en Hunter & Pearl van haar gaan lezen.
 6. De boeken kosten maar 15 euro per stuk, en wie weet win je deel 1 ook nog.
 7. De nieuwe covers zijn zo mooi ♥.
 8. De schrijfstijl van Joss is ontzettend leuk.
 9. Het speelt zich af in Amerika, in Londen en in Venetië. Dat is toch supervet.
 10. De Benedict broers zijn echt leuke jongens. Ook lopen hun voornamen af van T tot Z.

Het was best lastig om die 10 redenen te typen, omdat het zo lang geleden is dat ik de boeken gelezen heb. Ik weet in ieder geval zeker dat ik het toen hele leuke boeken vond. Ben je nou heel benieuwd? Ik verloot mijn 1e deel van de vernieuwde soulmates-serie speciaal voor jullie <3

Om kans te maken op ‘Soulmates deel 1 ‘Het verhaal van Sky’ ’ moet je het volgende doen:

 • Like mijn blog op Facebook en deel en like de post.
 • Schrijf hieronder wat je allemaal gedaan hebt.

Extra kans maken om dit boek te winnen?

 1. Volg me op Twitter (+1)
 2. Retweet en like de vastgemaakte tweet (+1)
 3. Volg me op Instagram (+1)
 4. Volg me op Bloglovin’ (+1)

Meedoen kan tot en met 7 juni 2016

Liefs Milou

You may also like

19 reacties

 1. Je hebt mij overgehaald! Ben heel benieuwd naar de serie en maak dus graag kans. Ik heb alles gedaan!

 2. Superleuke winactie!! Ik ben heel benieuwd naar de Soulmates serie, ik wilde ze een tijdje geleden kopen maar toen had ik expres gewacht tot de nieuwe uitgaven, maar nu moet ik sparen hahaha.
  Ik volg je overal en heb de Facebook post gedeeld. 🙂

 3. Aaaaah! Super leuk 🙂 ik wilde meedoen met de marathon, maar geen geld voor de delen 🙁 dus deze winactie is super!

  Ik like je op Facebook (Monica Haak) en like en deel de post.
  Ik volg je op instagram (@myperfectbooklifenl)
  Ik volg je op twitter en heb geliked&RT (@boekmonica)
  Ik volg je op bloglovin (Monica Haak)

  🙂 alles dus hahah xx duimen

 4. Ik heb geen Facebook, maar ik volg je op Twitter en Bloglovin’ en ik heb op Twitter je vastgemaakte tweet geliket en geretweet. Verder heb ik de post gedeeld.
  Ik ga zeker meedoen met de read-a-long!

 5. Ik heb al zo veel over deze serie gehoord maar heb hem nog nooit gelezen. Daarom doe ik heel graag mee met deze winactie 🙂
  Ik volg je al een tijdje op Instagram, maar heb je nu ook toegevoegd op Twitter en Facebook. Op Facebook heb ik ook het bericht gedeeld 😉

 6. Deze covers zijn zo mooi en de serie is geweldig! 7 juni ben ik jarig 🙂
  Ik volg je op Twitter+ geretweet, FB+ gedeeld en bloglovin.

 7. Ik doe hier heel graag aan mee!
  IK heb alle drie de delen al gelezen gehad en ik werd er zo verliefd op!!
  Ze zijn zo goed! De nieuwe cover vind ik ook heel erg mooi en ik hoop al van sinds ik boek drie uit heb dat de andere delen ook vertaald gaan worden (hopelijk verkopen ze nu eens genoeg boeken zodat dat gebeurd)
  IK heb alles gedaan: je gevolgd op facebook (het bericht geliked en gedeeld ), gevolgd op twitter (en geretweet) gevolgd op instagram en bloglovin.
  Ik hoop eigenlijk heel erg hard dat ik ga winnen ! 😀

 8. Geliked en gedeeld op facebook > Lisa ter Maat
  Twitter geretweet + Gevolgd > Roseandbooks
  Instagram > Roseandbooks
  Bloglovin >Lisa ter Maat

  Erg leuk dat je dit doet!

 9. De soulmates serie is zo leuk! Hoop zo dat ze nu de andere delen ook in het Nederlands kunnen gaan uitgeven!
  Heb alle punten gedaan (ook de extra), FB onder eigen naam en de rest onder variaties van (@)TurtleBookwurm.
  Heel veel succes met het wachten op je examenuitslag!

 10. Ik heb helaas geen facebook, maar ik volg je wel op Instagram en Bloglovin, ik hoop dat ik wel mee kan doen, want deze boeken staan erg hoog op mijn TBR, dus ik waag graag een kansje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 9 =