Winnaar winactie ‘5 x Bookplate, Alles wat je lief is en Soulmates deel 1’

YALFest 2016 was supertof! Omdat ik alle handtekeningen die ik wilde al heb, bedacht ik dat ik de bookplates wel met jullie kon delen. Zo is er voor de mensen die niet konden komen, toch nog een beetje YALFest. Verder las ik ‘Alles wat je lief is’ en ik vind het zo’n supermooi boek, dus die liefde wilde ik ook graag delen met jullie. Nu het Soulmates-maand is bij Blossom Books, besloot ik mijn deel aan jullie te geven, want er moeten natuurlijk nog meer fangirls en fanboys bijkomen. <3 Ik vind het gewoon zo leuk om mensen blij te maken! Het duurde jammer genoeg allemaal een tijdje, er kwam van alles tussen, maar nu kan je eindelijk lezen of jouw naam er tussen staat! May the odds be ever in your favor.

Bookplate Arwen Elys Dayton: Kim Mulder
Bookplate Becky Albertalli: Kayla Gericke
Bookplate Ransom Riggs: Priscilla van de Velde
Bookplate Tahereh Mafi: Nika van Asselt
Bookplates Tom Ellen & Lucy Ivison: Alexandra Bultman

Alles wat je lief is: Audrey van den Bogaerde

Soulmates deel 1: Jennifer Delbol

Graag een mailtje naar disneydreamsandbooks@hotmail.com met je adres. Ik hoop dat jullie er blij mee zijn!

Mocht er na 1 week nog geen mailtje zijn, dan moet ik helaas iemand anders kiezen.

Veel lees- en plakplezier! Liefs Milou

Ps: ik ga vaker winacties houden, dus als je nu niets gewonnen hebt, misschien een andere keer wel!

You may also like

5 reacties

  1. YES! Dit boek wilde ik echt al heel lang lezen! Merci Milou! PS: je boek komt eraan met wat vertraging, maar het komt! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =